I Love Paris

I somras  var jag, Rebecka och Sophie till Paris. Jag förälskade mig i staden. I sommar ska jag och min familj till Nice, men i höstas kände både jag och Sophie att det är alldeles för lång tid till juni. Så vi satt och tänkte tillbaka på Paris, på hur mysigt och roligt vi hade det. Vi kom då på att vi aldrig har gjort en resa tillsammans, bara vi två och att det skulle vara kul att göra det någongång.
Så när vi satt och tänkte tillbaka på Paris så kom vi fram till att istället för att längta tillbaka så varför ska vi inte längta till något istället.
Så vi gjorde det spontant, bokade en resa över en helg till Paris utan att veta om vi får ledigt eller inte. Nu är det inte långt kvar, om snart 1 månad åker vi.
Och igår bokade vi in lördag kväll för att gå på Moulin Rouge Show.
Fy farao vad jag längtar efter min och Sophies första ''syskonresa''.
Sista kvällen i Paris i somras. Hade på mig min älskade klänning som jag köpte i Paris och den följer med tillbaka :)
Tyvärr kunde vi inte åka upp till Eiffeltornet, men den här gången ska vi bannemej dit!
Råbiff är ett måste mär man åker till Frankrike. Första kvällen i Paris gick vi till en mysig bistro som serverade världens godaste råbiff. Självklart ska vi dit igen =D
Kommer säkert att ta flera hundra foton denna gång med. Dom här två bilderna tog jag första dagen, och det blev dom bästa bilderna.
Strosa runt är det bästa
Innan Moulin Rouge ska vi sitta nedanför Sacré-Coeur och titta på den vackra staden
Snart snart snart snart snart åker vi!!!!!


Määääddddzz

Jag avskyr när folk slaskar, det är det värsta jag vet. Min pappa är expert på det. Han slaskar hela tiden. Och jag blir lika irriterad varje måltid ''SLUTA SLASKA!!!!!!!''
En dag när jag och Sophie satt i soffan, helt inne i våra böcker, så sätter sig pappa vid matbordet för att äta frukost. Han tar fram sin blåa lilla kopp med kaffe i och en skinksmörgås. Sörplar i sig kaffet och börjar slaska.
''SLUTA SLASKA!!'' Skriker jag och Sophie. När man säger till en person att sluta, ja då slutar man ju. Förutom Mats-Eric, som är den värsta retstickan på hela jorden.
''Men pappa, varför slaskar du? Måste du verkligen göra det?'', frågar Sophie.
Så nu vet vi varför pappa slaskar ''För att det inte blir lika bra ''effekt'' ''.

RSS 2.0