Framtiden

Planerar ständigt inför framtiden. Är väl ett slags intresse. Ett intresse jag också har är att åka runt Hoverberget och kolla på alla fina hus. Bor hellre i hus än lägenhet. Därför bestämde jag mig för att börja leta ett så fort jag tagit examen och skaffat mig ett arbete. Ett sånthär hus är det jag helst av allt vill ha med en härlig trädgård


Helllooo

 
2 år sen sist. Rekord kanske? Okej men jag ska försöka börja blogga igen.
 
har iaf skaffat mig två småongar, Boris och Alfons. Vår älsta katt Doris gick bort i april pga sjukdom men också ålderdom, 17 år. Tog det rätt hårt så jag skaffade mig två nya för att fylla ut tomrummet efter Doris. 
Två brorsor. Så lika varandra att det ibland tar tid att se vilken som är Alfons och vilken som är Boris. Var tänkt att jag bara skulle ha en katt först, men så fick ägaren till kattongan återbud på ena katten och frågade därefter om jag ville ha två. Tvekade inte en sekund. Så nu har jag två bråkstakar hemma. 
 
Nu är jag i momma och moffas hus i norderåsen med syrran. Pappa kommer förbi om några timmar och då ska vi till min farmors hus i lilltärrsjö. 
 
Förhoppningavis kanske kag bloggar om
några dagar igen 😘😘

RSS 2.0