Carries BÄSTA

Jag ÄLSKAR Sex and the city. Älskar, älskar, ÄLSKAR hennes kläder. Jag har tre favoriter som jag bara Måste H A!
3
På Bradys dop hade Carrie (bilden längst upp till höger) en underbar ros i håret. Jag har en liknande i rött, men den här var något alldels extra.
2
Jag typ nästan svimmade när jag såg detta halsband. Jag älskar ju pärlhalsband, så när jag såg Carrie ha det här så dog jag. Grejen är det att jag vette faringen vart jag ska få tag på ett sånt här. Jag vägrar bära falska pärlhalsband från kappAhl, Hm, Åhléns osv.
Har en favoritaffär i Stockholm, Antik, gammal & nytt,  som har dom bästa pärlhalsbanden, tyvärr har jag aldrig hittat ett sånt här.
Nästa vecka åker jag till Paris, och då SKA jag hitta mitt drömhalsband.
1

Vackrare klänning får man leta efter. Jag kollade igenom hela boxen för första gången för ca 5 år sedan. Och nu för 1 månad sen såg jag klart alla igen. När jag kom till bröllopet när Carrie hade denna på sig, rös jag i hela kroppen...nästan grät. För den är så underbart vacker. Det är den finaste klänning jag sett. Och jag älskar ju klänningar, jag får aldrig nog.
Jag har en hel wlak-in-closet med bara klänningar. Har ca 25-30 klänningar =D  Nästa klänning hoppas jag blir en liknande som Carrie har.

RSS 2.0