Jag lovar jag ska..(X)

..bli bättre på det här med att skriva. Jag fick en väldans lust att blogga nu, men om vad? Julen? Näh, alla vet ju liksom att jag älskar julen redan. 
Om vad jag ska göra i helgen? Näh, meningslöst. Men om ni tjatar så, klart jag kan berätta.
 
På fredag är sista dagen på skolan för i år. Jag kommer att gråta skiten ur mig när jag tar adjö av den bästa lärare n i världen som slutar. Men jag gillar att grina. Så det gör inget. Buuhööööhöööö
 
Lördag - Åker hem till Jämtland. Jag och min syster ska åka tåg och då är det tradition att fika tillsammans. Men i alla fall! Vi kommer att stå i köket och laga mat och baka massa gött och sen kommer Sophie att gnaga upp mig. På kvällen kommer mina kinder att värka, så istället för kinderna så kommer pappa att ta över gnagandet fast på mina fötter. Har jag tur så kanske min räddare i nöden finns i närheten - Mamma, som hjälper mig från den gnagande pappan. 
 
Söndag - Dricka juldrink och slå in paket medan mamma och pappa är hos grannen och dricker Iris Kaffe. Också ska jag och Sophie tjaffsa om vilken som ska ha tejpen. 
 
Så nu har jag bloggat. Det. Var. På. Tiden. 
 
Hej och hå! Syns om några månader kanske. Eller i morgon. Kanske i kväll. Men jag gissar på att det kommer att dröja fett länge till nästa gång. Som vanligt. 
 
 

RSS 2.0