Dränka sin sorg

''Jag tänker ta spriten och dränka mina sorger''
''Det är ingen idé att du gör det, dom kan simma ändå'' 

Det blir inte ett farväl!

Här är hon, den gladaste, trevligaste och raraste människan på hela jorden. Idag tog släkt och vänner farväl av henne, det är en stor sorg att faster Sirie har dött. 

Aldrig brukar jag minnas vilket datum mina nära dött på...men jag kommer alltid att minnas vilket datum och år Sirie dog på. Hon dog på min födelsedag, den 27 april 2010. 

 

Det ringde på telefonen tidigt på morgonen, såg att det var min faster Lilian som ringde. Jag visste vad det handlade om. Sirie var död. Jag ropade in mamma till sovrummet. Hon och pappa kommer in för att gratta mig. 

- Grattis på födelsedagen! Men nu är det så att vi har tråkiga nyehter, Sirie dog nu i morse. 

 

Jag har aldrig mött en person som varit så glad som Sirie. Aldrig har jag sett henne arg. 

Jag tycker det är tråkigt att jag inte fått träffa henne så mycket. Oftast har det bara varit på kalas. Och nu kommer det bli så tomt när inte Sirie kommer att närvara på något kalas mer. För det var hon som ALLTID kom. 

 

Jag minns varje jul jag satt och kollade på filmen Fanny och Alexander. Jag tyckte att deras hus var så fint. Varje gång jag nämnde det sa mamma – Sånt hus har Sirie och Knut. Vi ska åka dit så du får se hur fint dom har det.

I julas åkte jag, Sophie, mamma, pappa och Samuel dit. Jag kom till himmelriket. Huset var enormt och utsikten var hur fin som helst ''Så här vill jag bo. Stort hus med lika fin utsikt''. 

 

 

Hoppas att du har det bra nu Sirie. Det är många som saknar dig. 

Jag säger inte farväl. Vi kommer ju att ses en dag. 

 

 

Vi ses!


The Last Bounce!

The Last Bounce - låtarna

Än finns det tusentals tårar kvar


Viktigaste i ett hem...

...det är att köket är snyggt å fräscht. Det kan vara hur stökigt som helst i alla andra rum, men i köket ska det vara ordning!

Svenska Hjärtan

Det finns många bra serier, men det finns ingen serie som är lika bra som Svenska Hjärtan. Nu har jag sett klart alla avsnitt, och det är så sorgligt...jag vill inte att det ska vara slut. 

Robin Hood

Rättstavning från  ''Det är Robin Hood jag vill ha!''  till ''Det är Russel Crowe jag vill ha!''

Maria 22 år!

Den 8 maj 2010 va en lördag, den bästa lördagen i år. Tanken var att jag skulle bli firad av min syster Sophie och kusin Rebecka genom att få paket. Åkte hem till Sophie där det serverades god sallad och rosé till. Sedan paketöppning. Fick en film av Rebecka - Stolthet och fördom. Har aldrig sett den men ska tydligen vara väldigt bra. Sen fick jag en bok av Sophie där man skriver om sitt liv och sin släkt - väldigt intressant! Sen hade vi planerat att vi skulle ta en drink på hotell Skeppsholmen och ha en filmkväll senare. Minns att jag och sophie hade snackat om att ta en drink på Grand Hotel, men jag tyckte att det var ett för fint ställe och orkade inte klä upp mig.
Så när vi var på väg till hotell Skeppsholmen går Sophie in på Grand i alla fall. Jag följer bara med strömmen, tror först att hon missuppfattat det hela och tror att vi ska ta en drink där i alla fall. Men det visade sig att Sophie och Samuel har ordnat ett natt åt mig och Sophie- på grand hotel. Glad? Svar: Nej. Överlycklig? Svar: JA
Rummet var hur fint som helst och hotellet...kan inte beskriva med ord. Det var precis som på film, precis som i filmen Pretty Women. 
Jag och Sophie beställde en tallrik med lite ost, bröd och oliver bland annat. 
Sen när vi hade gjort oss i ordning knackade det på dörren, och det visade sig att det var Luanda som kom för att fira. Chockad...öh ja. Trodde att alla överraskningar var slut. Men icke. En överraskning kvar. 
Och det var när vi satt på Berns och åt middag. Samuel kommer in med världens godaste efterrätt -  Småplock från deras efterrättsbuffé och choklad fondue med massa goda frukter. På ena jordgubben hade han satt ett litet ljus. Sen sjöng dom. 
Ååå vilken kväll! Den kunde inte bli bättre!
TACK SOPHIE OCH SAMUEL! Det var verkligen hur roligt som helst. Nu börjar jag tycka om att fylla år igen :) 

Mina älsklingar!


SATC2 - smygpremiären :)

ÅÅÅ har precis varit och hämtat ut Sex and the city 2. Den 26 maj ska jag, Jennifer, Luanda, Sophie, Emmeli och Rebecka gå på smygpremiären. Det kommer att bli en GRYM kväll. 
Nu blir det att välja kläder till ikväll. Först grilla hos Sophie, sen på en konsert. Vad det är för konsert vette jag fan, jag hänger med strömmen!

God Natt Faster Sirie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0