<3 <3 <3


Underbara Clara

Jag tänker göra som Clara och sy ihop några kökshanddukar så att det blir ett draperi. 
Också tänker jag göra en sån här fin lampskärm.
Fint va?
Gå in och kika på hennes blogg, hur mysig som helst. 
http://www.folkbladet.nu/?cat=89

Hemlängtan!

Ser ni? Ser ni va härligt å roligt vi har det? Kan ni förstå hur mycket jag längtar hem till Jämtland? Till Norderåsen?  Att få springa genom det långa gräset, plocka bär, läsa böcker och det bästa av allt - lugn och ro. Inte höra dessa förbaskade bussar åka förbi varannan minut. 
Jag vill flytta hem, men vad finns det att göra när sommaren är slut? Ingenting. Jag måste bara hitta ett ställe där det inte åker bilar, bussar, tåg m.m. 
Men att se den här bilden gör att jag skulle kunna flytta hem redan i morgon!

I LOVE U

Oftast brukar jag kopiera en fin sångtext istället för att själv skriva. Inte denna gång. Den här vänskapen som jag har med Luanda och Emmeli är helt underbar. 

Jag minns när jag såg Luanda för första gången. Jag uppfattade henne som blyg och väldigt försiktig. Men hon är rena motsatsen till blyg och försiktig...eller försiktig? Det är du, fast på ett annat sätt :) 

Tiden med dig på jobbet har varit hur roligt som helst. Du är en person jag verkligen kan prata med och du kommer alltid med dom rätta svaren. Jag behöver ingen dator för att få svar på något, jag har ju dig! 

Nu sitter jag med gråten i halsen, kan du inte stanna kvar hos mig? Det kommer att bli så tomt utan dig.

Självklart ser jag framemot alla planer vi har framöver, men att inte få träffa dig varenda dag kommer att bli svårt. 

Du är en av mina bästa vänner jag någonsin haft. Aldrig ska vi släppa kontakten, det tillåter inte jag!

Jag älskar dig så mycket min vän. 

14 januari, eller var det 14 februari? Det var i alla fall vinter år 2009 då jag fick träffa världens sötaste å underbaraste lilla flicka, Emmeli. Medan Linda, Mari å Nina bakade så stod du där i köket med svart kläder, rött förkläde och håret var uppsatt. 

Jag hade en väldigt dålig dag och var inte den trevligaste. När jag satt och åt lunch kommer du in - Är det du som är Maria?

-Ja, svarar jag kaxigt.

- Då är det dig jag ska jobba kväll med.

Vi har haft så roligt tillsammans när vi varit tillsammans. Baconen som sprätte rakt i pannan på dig kan jag än idag skratta sjukt mycket åt.

Minns du äggen??  Å byggarna som vi spionerade på? 

Det jag skrev om att jag aldrig kommer att släppa Luanda gäller även dig Emmis. Jag kommer aldrig i hela mitt liv släppa dig. Du får alltid mig å må bra, le, skratta. Jag kan prata med dig å få dom bästa svaren. Emmis I LOVE U!

Vad skulle jag göra utan er tjejer? Vi får aldrig släppa varanda! Lova det? För jag vet inte hur jag skulle klara det utan er. 

Ni är mina lyckopiller! 



RSS 2.0